LØKKEGÅRDSVEJ

Blok 1-5 i med vandret lejlighedsskel i 2 etager indeholder 40 stk. 3 rums boliger. Boligerne udføres med niveau fri adgang fra stueplan og fælles elevator til 1. sal. I rækkehusene, Blok 6-7, udføres 10 stk. 4 rums boliger i 2 etager med en intern trappe. Boligerne udføres med køkken /alrum, soveværelse og 1 til 2 værelser. Boliger i et plan udføres med et enkelt badeværelse, hvor boliger i 2 etager har toilet og badeværelse på henholdsvis stue – og 1.sal.

Facader er opført i lyse gule tegl i kombination med med bygningsdele som elevatortårne i beton og med åbne ståltrapper. Vinduer, facadedøre og glaspartier er mørkgrå (antracit). Alle boliger har enten altan eller terrasse. Altaner er udført i beton, og med værn i stål og glas. Terrasser udføres med betonfliser. Fra terræn er er der adgang til eget depotrum på 4 m². Depotrummene er beklædt med mørkegrå pladebeklædninger.

Adgangsveje, parkeringspladser og det interne fortov er udført niveaufrit af hensyn til gangbesværede og kørestolsbrugere. Der anlægges 1 handicap parkeringsplads og 1 plads til handicapbus.

Projekt​

50 almene boliger

Areal

5.000 m²

Beliggenhed

Odder

Klient

DOMEA Odder

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt for totalentreprenør

Periode

2015-2016

Status

Opført

Byggesum

48 mio

Aftaleform

Totalentreprise

Totalentreprenør

Dansk Boligbyg

Landskabsarkitekt

Niels Boldt​​

​Ingeniør 

Viggo Madsen