Bofællesskab, Brande

I samarbejde med Junge Byg A/S og Andelsboligforeningen Slugten er i gang med at tegne et bofællesskab.

Bebyggelsen Bofællesskabet Slugten er en spændende boligbebyggelse for interesserede 50+, placeret på en smuk grund i naturbydelen Brande Syd.

Grunden er 21.000 m² og skal blive rammen om Bofællesskabet Slugten som bliver et byggeri med 22 boliger, udformet som dobbelthuse, indrettet som gårdhavehuse hvor indgangen til boligerne er placeret. Samlet areal er 2.548 m².

Boligerne udføres som 3 rums boliger i 3 størrelser, 93, 103 og 112 m² og med et stort fælleshus på 270 m² inkl orangeri.

Boligerne udføres udvendig i en kombination af tegl, træfacade og med ensidig taghældning med tagpap.

Indvendig gasbetonvægge, trægulve i Eg i køkken/stue og opholdsrum og klinkegulv i vådrum, med fliser på vægge og brusevinger og med gipspladelofter med lyddæmpende overflade. Køkken/alrum og opholdsstue er gennemlyste og holdes i lyse farver, køkkenskabe i farve.

Byggeriet ønskes opført bæredygtigt og trygt. Visionen har været at tegne et nutidig bebyggelse som skiller sig ud fra mængden i en arkitektur og materialer der gerne skal styre uden om modeluner og dermed blive et klassisk byggeri der holder i mange år.

Projekt​

Bofællesskab 

Areal

2.548 m²​

Beliggenhed

Brande 

Klient

Andelsboligforeningen Slugten 

Certificering ​

Ydelser

Lokalplan

Periode

2022 - ​

Status

Under udvikling 

Byggesum

-​

Totalentreprenør

Junge Byg A/S

Ingeniør

-