stagehøj multibrugerhus

24. april 2023

En transformation er sparket i gang  i Silkeborg. Beliggende i erhvervskorridoren, på Stagehøjvej 1, skal vi efter planen bygge et ca. 7000m² stort flerbrugerhus med forventet åbning i 2025.

​​

Flerbrugerhuset vil kunne rumme virksomheder fra 400-500 m² og opefter i både en eller flere etager. 

​​

​Vi har ønsket at skabe et markant byggeri på et vigtigt hjørne i byen. Flerbrugerhuset er udformet som et stort  H med dynamiske bygningskroppe i 3-5 etager. Bygningens volumener åbner op og byder folk velkommen. Ankomstrummet leder tankerne hen til Søhøjlandet med sin beplantning og skaber en følelse af at være tæt på naturen. 

Det naturlige og bæredygtige vil være i fokus i det nye flerbrugerhus, både via fællesfunktioner med deletanken for øje men også med fokus på at skabe rammer for at det gode arbejdsliv i en sund og funktionel bygning. Det er planen at byggeriet skal DGNB Guld certificeret.

Initiativgruppen består af direktør Hans Mortensen med VVS-firmaet Henning Mortensen A/S og Søren Mirzai med Suncore Ejendomme ApS i Silkeborg og Finn Birkjær, manden bag Fibini Holding. Alle har de en stærk forankring i det lokale erhvervsliv og alle tre investorer har stor erfaring med ejendomme.