ØSTERGÅRDS ALLÉ, HØRNING

Boligerne er tegnet som kubistiske bygninger, som ligger som skulpturer i det kommende grønne terræn. Facaderne fremstår som blank mur i gul mursten. Området er kendetegnende ved denne minimalistiske byggestil og rolige veje til både ophold og leg. Arealet foran boligen er anlagt med fliser og carport med redskabsrum og ekstra parkeringsplads.

Boligen har egen privat have med terrasse og på det fælles friareal etableres en naturlegeplads med udfordrende legeredskaber, som også bliver kønne at kigge på. Kvalitetsmaterialer og godt håndværk opleves allerede udefra, hvor facaderne er lavet af gedigne mursten. Der er fliser foran boligen, som leder dig tørskoet ind i boligen ligesom terrassen i haven er flisebelagt. Carporten er lavet af træ og er sortbejdset, som står flot sammen med de lyse gule facader på boligerne.

Projekt​

​55 boliger i 2 plan

Areal

6.763 m²

Beliggenhed

Hørning

Klient

Hørningparken ApS, Niels Albertsen

Energiklasse

2008

Ydelser

Arkitekt

Periode

2013/2014

Status

Etape 1 opført, etape 2 påbegyndt.

Byggesum

60 mio

Aftaleform

Totalentreprise

Totalentreprenør

JCN Bolig, Lars Adamsen

Ingeniør

Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S

Landskabsarkitekt

Niels Boldt MAA

linkedin_2     fb_2     twitter_2    insta