RÅDMANDSGADE 32, KBH

På Nørrebro tæt på Københavns Universitet og Fælledparken præsenteres hermed denne spændende boligbebyggelse med 14 velindrettede boliger. Bebyggelsen på Rådmandsgade 32 er 14 boliger i 7 etager mod Rådmandsgade - i alt 1445 m². I gårdrummet etableres 8 p-pladser og fælles opholdsarealer samt en hængende have med grønne arealer og plads til leg og ophold. Bebyggelsen ligger tæt på indkøbsmuligheder, skoler, institutioner og off. transportmuligheder.

​Der er i alt 14 boliger fordelt med 12 stk. 3-4 rums boliger og 2 stk 3 rums boliger. Boligerne er udført med inde liggende og opvarmet trappe- og elevator rum, med adgang til 2 boliger pr. etage. Boligerne er ud over værelser og bad indrettet med køkken/alrum og opholdsrum.

​Alle boliger udføres med store altaner mod syd/vest, der er i størrelser fra 6 til 11 m². Boligfordelingen har taget udgangspunkt i et ønske om en varieret beboer sammensætning, så der er attraktive boliger for alle.

Der er tilstræbt et enkelt og robust materialevalg der klinger godt sammen med omgivelser og de omkringliggende bygninger i området. Således fremstår bygningerne i mørke tegl og mansardtag og kviste i zink beklædning. Facader udføres med vindueselementer i træ/alu og blændpartier/jalousier i træ/ perforeret stål i en varm nuance. Altaner udføres i lys beton og med glasværn. Indvendig anvendes lyse trægulve og badeværelser med sandfarvede klinkegulve, lyse vægfliser og afskærmning med glasvægge. Badeværelser er ligeledes udført med integreret vaskesøjle. Køkkener udføres lyse moderne og velindrettede med integrerede hårde hvidevarer. Gårdrummet udføres i en kombination af grønne områder og belægning i natursten og hængende have med terasse i træ.

Projekt​

​14 boliger

Areal

1.445 m²

Beliggenhed

Nørrebro, Kbh.

Klient

Høgh & Rousing A/S

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt

Periode

2015

Status

Skitseprojekt