GL. KIRKEVEJ, HJORTSHØJ

I den nordøstlige del af Hjortshøj præsenteres hermed en spændende boligbebyggelse bestående af 17 velindrettede og rummelige familieboliger - i alt 2100 m² boligareal. Denne naturskønne grund på 5905 m² ligger tæt på både sø og mose og på et større grønt friareal. Området kan betegnes som en del af et højtliggende bølgende moræne plateau med både bakker og lavninger. Grunden falder fra vest mod øst ned mod en sø, hvilket afføder 2 forskellige bolig typer - Dobbelthuset og Gårdhavehuset. Førstnævnte, der ligger i den østligste del af grunden, er i 1 etage mod adgangssiden, følger landskabets niveauspring og fremstår i 2 etager mod øst / søsiden. Her har man fra opholdsrummene - stuen og værelserne en dejlig udsigt ud over det grønne område. De 5 gårdhavehuse er placeret i den vestlige del af grunden med gårdhaverne optimalt placeret mod sydvest.

Alle boliger er 4 rumsboliger på ca. 120 m². Kendetegnende for boligernes indretning og arkitektur er boligernes enkle og rationelle udformning med en varieret og oplevelsesrig arkitektur. Boligerne udføres med store terrasser, der er placeret optimalt i forhold til solorientering og udsigt. Alle boliger har bryggers, store værelser og parkering. Derudover er der en ½ parkering i fællesarealet til hver bolig, hvor der også er indrettet opholds- og legeområde til beboerne.

Der er tilstræbt et enkelt og robust materialevalg. Således fremstår bygningerne i lyse tegl - alternativt natursten og med liste beklædning, der er med til at give varme og stoflighed til facaden. Facader udføres med vindueselementer i træ/alu med oplukkelige vinduer i hårdt træ.

Indvendig anvendes lyse trægulve og badeværelser med sandfarvede klinkegulve, lyse vægfliser og afskærmning med glasvægge. Badeværelser er ligeledes udført med integreret vaskesøjle. Køkkener udføres lyse moderne og velindrettede med integrerede hårde hvidevarer .

Generelt er der stor fokus på at byggeriet og de anvendte materialer har optimale drifts- og vedligeholdesvilkår. Boligerne udføres i energiklasse 2015.

Projekt​

​17 boliger

Areal

2.079 m²

Beliggenhed

Hjortshøj

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt

Periode

2015

Status

Skitseprojekt