Luplau & Poulsen optager to nye partnere fra egne rækker

10. december 2018 /

Luplau & Poulsen Arkitekter er med virkning fra den 1. december flyttet til nye og større lokaler og har som et led i et begyndende generationsskifte optaget to nye partnere fra egne rækker.

De nye lokaler er beliggende i Aarhus C på Banegårdsgade 55, 2. sal. Med højt til loftet, udsigt over byens tage og sin egen sjæl er adressen oplagt som kontor for en moderne tegnestue med klassiske rødder.

De nye partnere er Thomas Christensen og Henrik Lindersson Krei. Begge har været ansat på tegnestuen i flere år og er derfor involveret i en stor del af tegnestuens projekter og samtidig kendte af tegnestuens bygherrer. 

Med Thomas og Henrik som partnere styrker vi organisationen og sætter fokus på at udvikle vores kompetencer, så vi fortsat kan give rådgivning af høj kvalitet med kort afstand til beslutningerne.

Luplau & Poulsen Arkitekter er etableret af Erik Luplau og Jørn Lyager Poulsen i 2006 og er baseret på mere end 30 års erfaring i det aarhusianske arkitektmiljø. Vi er overbeviste om at Thomas og Henrik vil forny tegnestuens kompetencer og høje faglighed til glæde for vores bygherrer.

De nye partneres ansvarsområde vil blive fastlagt i løbet af 2019,  så tegnestuen bliver styrket med ansvarlige partnere på flere områder.