HOBRO HOUSE

Bebyggelsen er organiseret som en karré bebyggelse med to særskilte bygninger, hvoraf den ene er placeret langs Brogade, indeholder dagligvarebutik i bunden og derudover 2 etager med boliger på 1. og 2. etage. Den anden bygning er placeret langs Havnegade og Horsøgade og indeholder udelukkende boliger i 3 etager placeret på et hævet opholds areal så størst mulig privathed opnås for beboerne.

I begge bygninger er et par af lejlighederne øverst forsynet med dobbelthøje rum samt hems. Derved opnås der en spændende og levende bebyggelse, der via sit tag falder ind i Hobros øvrige bebyggelser med de mange vinklede tage og det giver samtidig en helt speciel og spændende boligtype. De grønne tage ses tydeligt fra de højt beliggende indfaldsveje til Byen fra både nord og syd.

Samtlige boliger udføres efter samme grundprincipper, hvor boligen har et dejligt stor køkkenalrum med spiseplads direkte i forbindelse med opholdstuen. Der er i alle boliger et godt lysindfald fra store vinduespartier og alle boliger har en karnap samt en altan mod sydøst, syd eller sydvest. Flere af lejlighederne har desuden udsigt mod fjordlandskabet, havnen og byen. Boligerne er alle 2-4 rums boliger med hovedvægt på 3 rums

Projekt​

30 almene boliger + erhverv

Areal

3.330 m² boliger +1.200 m² erhverv

Beliggenhed

Brogade/Havnegade, Hobro

Klient

Hobro Boligforening

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt

Periode

2015 -

Status

Skitseprojekt

Byggesum

-

Aftaleform​

-

Totalentreprenør

-