VILLA ALBERTSEN

Luplau & Poulsen har skabt en både funktionel villa og en arkitektonisk perle.

Villaen er udført i specialfremstillede Petersen Tegl til de smukke facader, håndlavede vinduer i Burmateak med krystalglas, så udsigten altid kommer til sin ret og er krystalklar, indvendige døre lakeret med pianolak som går næsten op til loftet.

I den store entré er forhistoriske fossiler synlige i de store kalksandstensfliser, som er gennemgående i hele villaen.

Et kunstværk af en fingertappet trappe i massiv ask fører til 1. salen, hvor det daglige liv kan nydes med den storslåede udsigt over havet og med Mols og Egå Marina, som den flotteste baggrund på det evigt skiftende maleri.

Etagens hjerterum er det store køkken/alrum, hvor familien kan samles og nyde både udsigt og det velfungerende kvalitetskøkken. Rummet har dobbelt loftshøjde. Fra alrummet er der direkte udgang til hyggelig, markiseoverdækket aftenterrasse og mod havet der udgang til stor udsigtsterrasse, som er overdækket med fast glastag. Villaen er indrettet med to stuer, en stor åben udsigtsstue med hyggelig gas-pejs og direkte udgang til terrassen samt en mindre, mere intim TV-stue, hvor der kan findes fred til en god film. Modsat stuen er villaen indrettet med to rigtig gode børneværelser med eget badeværelse samt forældreafdeling som indeholder påklædningsværelse, stort badeværelse med Thasons sukkermarmor i brusenichen og igen flotte specialfremstillede bordplade i helstøbt Corian.

Projekt​

Villa

Areal

750 m²

Beliggenhed

Ved Stranden, Egå

Klient

Christina & Niels Albertsen

Energiklasse

2010

Ydelser

Arkitekt

Periode

2008

Status

Opført

Byggesum

ikke oplyst

Aftaleform

Fagentreprise

Ingeniør

Leif Hansen Rådgivende Ingeniører

linkedin_2     fb_2     twitter_2    insta