UNGDOMSBOLIGER I SKEJBY

Luplau & Poulsen Arkitekter er bygherrerådgivere på projektet som omfatter design, projektering, tilsyn og byggeledelse under opførelse af almene ungdomsboliger for Kollegiekontoret Aarhus. Boligerne fordeles med ca. 70 % 1-rums boliger og 30 % 2-rums boliger alle med eget toilet og køkken. Der skal udarbejdes lokalplan for områderne, som forventeligt er én samlet ny lokalplan for begge områder. Grundene er barmarks projekter.

Den økonomiske ramme er underlagt Almenboliglovgivningen, og den forventede økonomiske ramme til håndværkerudgifter for design, udarbejdelse af lokalplan, projektering, byggeledelse og tilsyn under opførelse af byggerierne vil være på ca. 12.350 kr. ekskl. moms pr. opført m². Byggerierne forventes igangsat primo 2017 med ibrugtagning af ungdomsboligerne medio 2018. Design og lokalplan er opstartet.

Ved opstart af projektet, sideløbende med udarbejdelse af dispositionsforslag, udarbejdes lokalplan for områderne.

Som totalrådgiver udarbejder vi en detailtidsplan for lokalplansarbejdet, hvor der indgår udarbejdelse af lokalplansforslag, politisk godkendelse af lokalplansforslaget, høringsperiode, endelig udarbejdelse af lokalplan samt endelig politisk godkendelse af lokalplanen.

Projekt​

117 ungdomsboliger på 2 matrikler

Areal

3.000 m² +1.870 m²

Beliggenhed

 Skejby

Klient

Kollegiekontoret Aarhus

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt/Bygherrerådgiver

Periode

2015 - 2022

Status

Er opført 

Byggesum

60 mio.

Ingeniør

Spangenberg og Madsen

Landskabsarkitekt​

Niels Boldt MAA​

Totalentreprenør ​

Arne Andersen Vrå