UNGDOMSBOLIGER I SKEJBY

Skejbyparken er beliggende i Skejby, tæt på Randersvej i den nordlige bydel.

Luplau & Poulsen arkitekter har været totalrådgiver samt bygherrerådgivere på projektet, som omfatter design, projektering, tilsyn og byggeledelse under opførelse af 117 almene ungdomsboliger for Kollegiekontoret Aarhus.

Den udvendige facade og gavlene er beklædt med sort skifer, mens indvendige facader, som vender mod gårdrummet / grønne område, er udført i lys beton. Byggeriet er opført med svalegange, dekoreret med udvendige trælameller, der fungerer som visuelle og funktionelle elementer på bygningen. Fra de øverste etager er der en skøn udsigt fra de fleste værelser, hvoraf nogle har udsyn til Aarhus Bugt og Djursland.

Boligerne har en fordeling på ca. 70% étrums boliger og 30% torums boliger, alle med eget toilet og køkken. Der er udarbejdet lokalplan for områderne, som er én samlet ny lokalplan for begge områder. Grundene er barmarks projekter.

Lokalplanen blev udarbejdet sideløbende med udarbejdelse af dispositionsforslaget.

Som totalrådgiver udarbejdede vi detailtidsplan for lokalplansarbejdet, hvor der indgår udarbejdelse af lokalplansforslag, politisk godkendelse af lokalplansforslaget, høringsperiode, endelig udarbejdelse af lokalplan samt endelig politisk godkendelse af lokalplanen. Vi (TR) udarbejdede lokalplansforslaget samt den endelige lokalplan.

Projekt​

117 ungdomsboliger på 2 matrikler

Areal

3.000 m² +1.870 m²

Beliggenhed

 Skejby

Klient

Kollegiekontoret Aarhus

Energiklasse

2015

Ydelser

Arkitekt/Bygherrerådgiver

Periode

2016 - 2022

Status

Opført 

Byggesum

60 mio.

Ingeniør

Spangenberg og Madsen

Landskabsarkitekt​

Niels Boldt MAA​

Totalentreprenør ​

Arne Andersen Vrå